Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

Краток опис

Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана


Преземи каталог

Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

- Примарни материјали
- Без пластификатори
- Без халоген
- Производство со заштеда на енергија
- Заварување со топол воздух
- Супериорна трајност
- Лесно се рециклира

Преземи каталог