Бутилна Трака

OR

Краток опис

Самолеплива бандаж трака со трајно еластичен кит за спој на хоризонтални и вертикални спојници. За заштита од протекување вода на спојниците.

Бутилна Трака

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

- Ширина 75mm и 100mm, ролна во должина од 10m и 50m.
- Дебелина 0,8 и 1mm

Преземи каталог

Технички податоци