Бетoнски канал Filcoten 100/150

OR

Краток опис

Бетонски канал за одводнување

Преземи каталог

Бетoнски канал Filcoten 100/150

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со полипропиленски влакна