Pur-o-Flex

OR

Краток опис

Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Во контакт со вода се вулканизира во мек и еластичен. Има широка примена во високоградбата и нискоградбата.

Pur-o-Flex

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Трајноеластичен кит

Преземи технички лист