Proofmate FD-Foil

Краток опис

Еластична хидроизолациона фолија 1мм. Се користи како заптивна фолија во рамките на системот Proofmate FD.

Proofmate FD-Foil

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Еластична хидроизолациона фолија 1мм

Преземи технички лист