ПВЦ мембрани за хидроизолација3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • FLAGON SR - кровна мембрана

  FLAGON SR - кровна мембрана

  ПВЦ кровна водонепропустлива кровна мембрана. Водотпорна, со УВ заштита, отпорна на силен ветер и механички дејства.
 • FLAGON A - темелна мембрана

  FLAGON A - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Добра отпорност на контакт со масла и јаглеводород, брза инсталација по лиење на бетон, отпорна на високи механички дејства.
 • FLAGON BSL - темелна мембрана

  FLAGON BSL - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Одлична заварливост, голема отпорност на напад од микроорганизми и перфорација од корени, може да се користи во системот Flag Vacuum.

3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Ascending Direction