ПВЦ фолии за базени

Краток опис

ПВЦ фолии за базени

ПВЦ фолии за базени

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Главни карактеристики 

- висок квалитет и 10 годишна гаранција

- произведени во Италија

- голема отпорност на атмосферски влијанија и UV зраци

- отпорност од микроорганизми Bio Shield (Био штит)

- висока механичка отпорност

- отпорност на топло-ладни циклуси

- избор на различни дезени и бои

* Бизнис Центар Адинг соработува со сертифицирани фирми и изведувачи за поставување на базенската фолија