Гусена решетка Filcoten 100. Со издржливост до 25t

Краток опис

Средно оптеретување

Преземи каталог

Гусена решетка Filcoten 100. Со издржливост до 25t

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Средно оптеретување

Преземи каталог