Поцинкована решетка 100/150. Со издржливост до 12.5t

OR

Краток опис

Поцинкувана решетка

Преземи каталог

Поцинкована решетка 100/150. Со издржливост до 12.5t

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Поцинкувана решетка за канал со лесно оптоварување

Преземи каталог