Поцинкована решетка 100/A. Со издржливост до 1.5t

OR

Краток опис

Поцинкувана решетка

Преземи каталог

Поцинкована решетка 100/A. Со издржливост до 1.5t

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Поцинкувана решетка за канал со фибер влакна за лесно оптеретување

Преземи каталог