Pur-o-Coat TW Plus

Краток опис

Двокомпонентна водорастворлива полиуретанска боја, отпорна на УВ. Се користи за внатрешни и надворешни површини.

Pur-o-Coat TW Plus

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

2К ПУ завршна боја

Преземи технички лист