Геосинтетици3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Бентотекс

  Бентотекс

  Геосинтетска бентонитна хидроизолација за темелење на објекти. Функционира како глинена мембрана која во допир со вода набабрува и спречува продор на вода.
 • Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва.
 • Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва.

3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Ascending Direction