• Одводен канал Neomax 100H

  Одводен канал Neomax 100H

  Опционално има можност за гусана решетка за издржливост до 12.5t
 • Одводен канал Evomax 100H

  Одводен канал Evomax 100H

  Носивост 25t
  Висина 209mm
  Должина 100cm
  Страничен и вертикален одвод Ø 250

  Каналот е изработен од HD-PE пластика, рамката и решетката се поцинковани.


  Преземи документ

 • Бутилна Трака

  Бутилна Трака

  Самолеплива бандаж трака со трајно еластичен кит за спој на хоризонтални и вертикални спојници. За заштита од протекување вода на спојниците.
1