Темелни и кровни мембрани5 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

  Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

  Firestone UltraPlyTPO: еколошка кровна мембрана

  Преземи каталог

  Learn More
 2. FLAGON SR - кровна мембрана

  FLAGON SR - кровна мембрана

  ПВЦ кровна водонепропустлива кровна мембрана. Водотпорна, со УВ заштита, отпорна на силен ветер и механички дејства. Learn More
 3. FLAGON A - темелна мембрана

  FLAGON A - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Добра отпорност на контакт со масла и јаглеводород, брза инсталација по лиење на бетон, отпорна на високи механички дејства. Learn More
 4. FLAGON BSL - темелна мембрана

  FLAGON BSL - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Одлична заварливост, голема отпорност на напад од микроорганизми и перфорација од корени, може да се користи во системот Flag Vacuum. Learn More
 5. Firestone RubberGard EPDM

  Firestone RubberGard EPDM

  Еднослојна кровна мембрана од синтетичка гума. Learn More

5 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction