Рефлектирачка паркинг заштита за автомобили и ѕидови

Краток опис

Рефлектирачка паркинг заштита за автомобили и ѕидови

Рефлектирачка паркинг заштита за автомобили и ѕидови

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Карактеристики 

Практично и естетско решение наменето да го олесни паркирањето.  

* поставувањето е лесно и едноставно, се одлепува внатрешната фолија и се лепи на ѕид или столб