Вградна дилатациона лајсна

OR

Краток опис

Вградна дилатациона лајсна за дилатација со ширина од 50mm до 200mm

Вградна дилатациона лајсна

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Вградна дилатациона лајсна