Завршна надградна дилатациона лајсна

OR

Краток опис

Завршна надградна дилатациона лајсна за дилатација со ширина од 50mm до 200mm

Завршна надградна дилатациона лајсна

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Завршна надградна дилатациона лајсна