Гусена решетка 100. Со издржливост до 25t до 90t

Краток опис

Средно оптеретување

Преземи каталог

Гусена решетка 100. Со издржливост до 25t до 90t

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Средно оптеретување

Преземи каталог