BGUZ-Z 100/150/200/300

OR

Краток опис

Средно оптеретување

Преземи каталог

BGUZ-Z 100/150/200/300

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со бетонирани гусени рамки. Издржливост од 25t-60t.