Системи за обработка на пукнатини, фуги и дилатациони спојнициПроизводи 11 од 20 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction
 1. Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви. Learn More
 2. Pur-o-Flex

  Pur-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Во контакт со вода се вулканизира во мек и еластичен. Има широка примена во високоградбата и нискоградбата. Learn More
 3. Fix-o-Flex Primer

  Fix-o-Flex Primer

  Атхезивен агенс на полиуретанска база со растворувач. Се користи пред нанесување на китови. Погоден е за површини како бетон, клинкер, азбест цемент, малтер и природен камен. Learn More
 4. Fix-o-Flex F NV

  Fix-o-Flex F NV

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници. Learn More
 5. Fix-o-Flex VG

  Fix-o-Flex VG

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници. Learn More
 6. Fix-o-Flex F

  Fix-o-Flex F

  Трајно еластичен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за вертикални и хоризонтални спојници. Learn More
 7. Fix-o-Flex H

  Fix-o-Flex H

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање споеви на дрвени и метални конструкции, прозори, врати, санитарии. Learn More
 8. Fix-o-Flex

  Fix-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање на споеви изложени на деформација како што се индустриски погони и патишта. Learn More
 9. Quellflex

  Quellflex

  Заштитна полиуретанска еднокомпонентна смеса за водонепропусност. Се користи за китирање на спојници, панели, окна, шахти, цевни продори. Learn More
 10. Hydroseal P

  Hydroseal P

  Хидрофилна гума на база на хлоропрен и стирол бутадиен. Се користи за заптивни цели во градежништвото и тунелоградбата. Learn More

Производи 11 од 20 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction