Системи за обработка на пукнатини, фуги и дилатациони спојнициПроизводи 1 од 10 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction
 1. Medipress

  Medipress

  Едноканално инјекционо црево. Се користи за заптивање на работни спојници. Learn More
 2. Proofmate EBF

  Proofmate EBF

  Потисен профил Learn More
 3. Proofmate RV

  Proofmate RV

  Нисковискозен кит за лепење рабови. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ. Learn More
 4. Proofmate F

  Proofmate F

  Еднокомпонентно лепило на база на силил модифициран полимер. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ. Learn More
 5. Proofmate Z-foil

  Proofmate Z-foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм. Се користи за хидроизолирање на споеви во ѕидарството. Learn More
 6. Proofmate E

  Proofmate E

  Шупливи кружни гумени профили. Се користат за реновирање на дилатациони и изведбени спојници и како профил за завршување на спојници. Learn More
 7. Proofmate S

  Proofmate S

  Полни кружни гумени профили. Се користат за реновирање просторни и изведбени спојници и за завршување на спојници во подземни површини. Learn More
 8. Proofmate FD-Foil

  Proofmate FD-Foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1мм. Се користи како заптивна фолија во рамките на системот Proofmate FD. Learn More
 9. Proofmate EK

  Proofmate EK

  Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ. Профилите се отпорни на влијанија од одмрзнувачки соли, УВ зрачење, озон, горива. Learn More
 10. Vpress

  Vpress

  Едноканално инјекционо црево

  Преземи технички лист

  Learn More

Производи 1 од 10 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction