Системи за обработка на пукнатини, фуги и дилатациони спојнициПроизводи 13 од 20 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Fix-o-Flex Primer

  Fix-o-Flex Primer

  Атхезивен агенс на полиуретанска база со растворувач. Се користи пред нанесување на китови. Погоден е за површини како бетон, клинкер, азбест цемент, малтер и природен камен.
 • Fix-o-Flex F NV

  Fix-o-Flex F NV

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex VG

  Fix-o-Flex VG

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex F

  Fix-o-Flex F

  Трајно еластичен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за вертикални и хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex H

  Fix-o-Flex H

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање споеви на дрвени и метални конструкции, прозори, врати, санитарии.
 • Fix-o-Flex

  Fix-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање на споеви изложени на деформација како што се индустриски погони и патишта.
 • Quellflex

  Quellflex

  Заштитна полиуретанска еднокомпонентна смеса за водонепропусност. Се користи за китирање на спојници, панели, окна, шахти, цевни продори.
 • Hydroseal P

  Hydroseal P

  Хидрофилна гума на база на хлоропрен и стирол бутадиен. Се користи за заптивни цели во градежништвото и тунелоградбата.

Производи 13 од 20 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction