Pur-o-Coat SL

Краток опис

Двокомпонентен полиуретански самопорамнувачки премаз. Се користи за индустриски подови, магацини, ресторани, канцеларии...

Pur-o-Coat SL

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали