Hydropox G

Краток опис

Двокомпонентен епоксидно-смоласт и грубо-зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.

Hydropox G

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

2К епоксиден малтер

Преземи технички лист