Hydropox Flex F

Краток опис

Двокомпонентен ситно-зрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.

Hydropox Flex F

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

2К епоксиден малтер

Преземи технички лист