Hydropox Flex EPG

Краток опис

Двокомпонентна флексибилна епоксидна смола. Се користи за прајмирање при реновирање на бетонски конструкции.

Hydropox Flex EPG

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали