Hydropox F

Краток опис

Двокомпонентен ситнозрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.

Hydropox F

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

2К ситнозрнеста смола

Преземи технички лист