Репарација и заштита на бетонски конструкцииПроизводи 13 од 13 за 13 вкупно

на страна
Страница:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
  • Pur-o-Coat T

    Pur-o-Coat T

    Двокомпонентна полиуретанска водорастворлива завршна боја. Се карактеризира со ниска вискозност и отпорна е на УВ зрачење.

Производи 13 од 13 за 13 вкупно

на страна
Страница:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction