Репарација и заштита на бетонски конструкцииПроизводи 1 од 10 за 13 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. 1K Waterproofing 105

  1K Waterproofing 105

  Полиуретански еднокомпонентен премаз за хидроизолација на надворешни и внатрешни површини. Еластичен и лесен за употреба, формира мост помеѓу тесните пукнатини Learn More
 2. Bitucoat BF Tape

  Bitucoat BF Tape

  Битуменска лента. Се користи за зајакнување конструкции и подвижни дилатации. Learn More
 3. F5400

  F5400

  Двокомпонентна кашеста емулзија од цементна база модифицирана со додавање пластична емулзија. Се користи за заптивање на притисочна и непритисочна вода. Learn More
 4. F7200

  F7200

  Цементен инекционен кит. Се користи за заштита од воден притисок и истечни води. Learn More
 5. Hydropox epg

  Hydropox epg

  Двокомпонентна епоксидна смола. Се користи за прајмерирање при реновирање на бетонски конструкци во комбинација со Flex-O-Flex производи. Learn More
 6. Hydropox F

  Hydropox F

  Двокомпонентен ситнозрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини. Learn More
 7. Hydropox Flex F

  Hydropox Flex F

  Двокомпонентен ситно-зрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини. Learn More
 8. Hydropox Flex EPG

  Hydropox Flex EPG

  Двокомпонентна флексибилна епоксидна смола. Се користи за прајмирање при реновирање на бетонски конструкции. Learn More
 9. Hydropox G

  Hydropox G

  Двокомпонентен епоксидно-смоласт и грубо-зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини. Learn More
 10. Hydropox SF

  Hydropox SF

  Двокомпонентен епоксидно-смолас грубо зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини. Learn More

Производи 1 од 10 за 13 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction