TPHПроизводи 49 од 51 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Rubbertite

  Rubbertite

  Акрилатен хидро гел за инјектирање. Се користи за стабилизација на почви, за инекциони завеси, хоризонтални бариери, инјектирање тулена ѕидарија.
 • Polinit

  Polinit

  Додаток за мешање на акрилатни гелови. Се користи наместо вода, ја зголемува флексибилноста и атхезијата.
 • Pur-o-Crack

  Pur-o-Crack

  Двокомпонентна полиуретанска инекциона смола. Се користи за заливање инекциони црева и инјектирање на водоносни и водоздржливи пукнатини во бетон и ѕидарии.

Производи 49 од 51 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction