TPHПроизводи 37 од 48 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Medipress

  Medipress

  Едноканално инјекционо црево. Се користи за заптивање на работни спојници.
 • Vpress

  Vpress

  Едноканално инјекционо црево


  Преземи технички лист

 • Proofmate EK

  Proofmate EK

  Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ. Профилите се отпорни на влијанија од одмрзнувачки соли, УВ зрачење, озон, горива.
 • Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.
 • Proofmate S

  Proofmate S

  Полни кружни гумени профили. Се користат за реновирање просторни и изведбени спојници и за завршување на спојници во подземни површини.
 • Proofmate E

  Proofmate E

  Шупливи кружни гумени профили. Се користат за реновирање на дилатациони и изведбени спојници и како профил за завршување на спојници.
 • Proofmate Z-foil

  Proofmate Z-foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм. Се користи за хидроизолирање на споеви во ѕидарството.
 • Proofmate F

  Proofmate F

  Еднокомпонентно лепило на база на силил модифициран полимер. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Proofmate RV

  Proofmate RV

  Нисковискозен кит за лепење рабови. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Proofmate EBF

  Proofmate EBF

  Потисен профил
 • Aquastop

  Aquastop

  Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага на хоризонтални ѕидови.
 • Ecocryl

  Ecocryl

  Акрилатен трокомпонентен гел за инјектирање. Се корисити за инекциони завеси и почвена стабилизација.

Производи 37 од 48 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction