TPHПроизводи 13 од 24 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Booster 10A

  Booster 10A

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.
 • Pur-o-Rip

  Pur-o-Rip

  Двокомпонентна инекциона смола на полиуретанска основа. Се користи за инјектирање водоносни/водозадржни пукнатини.
 • Bitucoat BF Tape

  Bitucoat BF Tape

  Битуменска лента. Се користи за зајакнување конструкции и подвижни дилатации.
 • F5400

  F5400

  Двокомпонентна кашеста емулзија од цементна база модифицирана со додавање пластична емулзија. Се користи за заптивање на притисочна и непритисочна вода.
 • F7200

  F7200

  Цементен инекционен кит. Се користи за заштита од воден притисок и истечни води.
 • Hydropox epg

  Hydropox epg

  Двокомпонентна епоксидна смола. Се користи за прајмерирање при реновирање на бетонски конструкци во комбинација со Flex-O-Flex производи.
 • Hydropox F

  Hydropox F

  Двокомпонентен ситнозрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox Flex F

  Hydropox Flex F

  Двокомпонентен ситно-зрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox Flex EPG

  Hydropox Flex EPG

  Двокомпонентна флексибилна епоксидна смола. Се користи за прајмирање при реновирање на бетонски конструкции.
 • Hydropox G

  Hydropox G

  Двокомпонентен епоксидно-смоласт и грубо-зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox SF

  Hydropox SF

  Двокомпонентен епоксидно-смолас грубо зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Pur-o-Coat SL

  Pur-o-Coat SL

  Двокомпонентен полиуретански самопорамнувачки премаз. Се користи за индустриски подови, магацини, ресторани, канцеларии...

Производи 13 од 24 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction