TPH



Производи 1 од 10 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 1. 1K Waterproofing 105

  1K Waterproofing 105

  Полиуретански еднокомпонентен премаз за хидроизолација на надворешни и внатрешни површини. Еластичен и лесен за употреба, формира мост помеѓу тесните пукнатини Learn More
 2. Pur-o-Stop

  Pur-o-Stop

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во градежништвото, тунелоградба и рударство. Learn More
 3. Pur-o-Stop FS

  Pur-o-Stop FS

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули. Learn More
 4. Pur-o-Stop HF

  Pur-o-Stop HF

  Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини. Learn More
 5. Rubberclean

  Rubberclean

  Агенс за чистење на челични инекциони пумпи. Learn More
 6. F60

  F60

  Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација. Learn More
 7. F300

  F300

  Брзоврзен инсталационен цемент на минерална основа. Се користи за порамнување пукнатини и дупки. Learn More
 8. Metal packer incl. Grease nipple

  Metal packer incl. Grease nipple

  Метален пакер за површинско инјектирање на полиутерански и епоксидни смоли. Learn More
 9. Metal packer incl. Flat nipple
 10. Accuinjektor

  Accuinjektor

  Рачна машина за инјектирање на мали и средни пукнатини. Learn More

Производи 1 од 10 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction