Хидроизолациони материјалиПроизводи 1 од 12 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 • Minibooster 5U

  Minibooster 5U

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.
 • Ecocryl

  Ecocryl

  Акрилатен трокомпонентен гел за инјектирање. Се корисити за инекциони завеси и почвена стабилизација.
 • Rubbertite

  Rubbertite

  Акрилатен хидро гел за инјектирање. Се користи за стабилизација на почви, за инекциони завеси, хоризонтални бариери, инјектирање тулена ѕидарија.
 • Polinit

  Polinit

  Додаток за мешање на акрилатни гелови. Се користи наместо вода, ја зголемува флексибилноста и атхезијата.
 • Pur-o-Crack

  Pur-o-Crack

  Двокомпонентна полиуретанска инекциона смола. Се користи за заливање инекциони црева и инјектирање на водоносни и водоздржливи пукнатини во бетон и ѕидарии.
 • Pur-o-Rip

  Pur-o-Rip

  Двокомпонентна инекциона смола на полиуретанска основа. Се користи за инјектирање водоносни/водозадржни пукнатини.
 • Pur-o-Stop

  Pur-o-Stop

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во градежништвото, тунелоградба и рударство.
 • Pur-o-Stop FS

  Pur-o-Stop FS

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули.
 • Pur-o-Stop HF

  Pur-o-Stop HF

  Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини.
 • Rubberclean

  Rubberclean

  Агенс за чистење на челични инекциони пумпи.
 • F60

  F60

  Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација.
 • F300

  F300

  Брзоврзен инсталационен цемент на минерална основа. Се користи за порамнување пукнатини и дупки.

Производи 1 од 12 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction