ПроизводиПроизводи 1 од 10 за 121 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction
 1. Одводен канал Wavedrain 119

  Одводен канал Wavedrain 119

  Опционално има можност за поцинкувана решетка Learn More
 2. Одводен канал Neomax 100H

  Одводен канал Neomax 100H

  Опционално има можност за гусана решетка за издржливост до 12.5t Learn More
 3. Firestone RubberGard EPDM

  Firestone RubberGard EPDM

  Еднослојна кровна мембрана од синтетичка гума. Learn More
 4. Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви. Learn More
 5. Hydroseal P

  Hydroseal P

  Хидрофилна гума на база на хлоропрен и стирол бутадиен. Се користи за заптивни цели во градежништвото и тунелоградбата. Learn More
 6. Quellflex

  Quellflex

  Заштитна полиуретанска еднокомпонентна смеса за водонепропусност. Се користи за китирање на спојници, панели, окна, шахти, цевни продори. Learn More
 7. Fix-o-Flex

  Fix-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање на споеви изложени на деформација како што се индустриски погони и патишта. Learn More
 8. Fix-o-Flex H

  Fix-o-Flex H

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање споеви на дрвени и метални конструкции, прозори, врати, санитарии. Learn More
 9. Fix-o-Flex F

  Fix-o-Flex F

  Трајно еластичен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за вертикални и хоризонтални спојници. Learn More
 10. Fix-o-Flex VG

  Fix-o-Flex VG

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници. Learn More

Производи 1 од 10 за 121 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction