Окапница внатрешна 200mm

Краток опис

Подпрозорска ПВЦ окапница


Преземи каталог

Окапница внатрешна 200mm

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Детали

ПВЦ подпрозорска окапница за внатрешна употреба, цената е за метар должен

Преземи каталог

Димензија на еден профил - 6m
Дебелина - 20mm