Окапница Надворешна бела 150mm

OR

Краток опис

Подпрозорска ПВЦ окапница


Преземи каталог

Окапница Надворешна бела 150mm

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПВЦ подпрозорска окапница за надворешна употреба, цената е за метар должен

Преземи каталог

Димензија на еден профил - 6m
Дебелина - 8mm